Издирват избягалия затворник Борис Иванов и с хеликоптер, съобщи БНР.

...
Издирват избягалия затворник Борис Иванов и с хеликоптер, съобщи БНР.
Коментари Харесай

Пуснаха вертолет по следите на избягалия затворник от Ловеч

Издирват избягалия пандизчия Борис Иванов и с хеликоптер , заяви БНР. Полиция и елементи на жандармерията през цялата нощ са претърсвали региони към Ловеч, където се допуска, че той се укрива.

Мъжът към този момент се търси и на територията на цялата страна , защото има възможност да е избягал с автомобил.

По информация на bTV наказаният за блудничество Борис Ангелов Иванов, който през вчерашния ден избяга от външен обект, е имал съизвършител . Това демонстрира запис на охранителна камера.

Вчера мъжът, който излежава присъдата си в общежитие към Ловешкия затвор, се " отклони " от работата си в халета покрай основния път Ловеч - Троян.

Според първичната информация след към 2 часа работа той тръгнал да бяга, като останалите пандизчии на обекта пробвали да го спрат . Кадрите обаче демонстрират, че малко по-късно Иванов и непостоянен още мъж пресичат жп линията на 50 метра от работното място.

Иванов излежава 12-годишна присъда за блудничество и други закононарушения , а от няколко дни е бил изместен в затворническо общежитие.

 Издирват избягал пандизчия от Ловеч
Издирват избягал пандизчия от Ловеч

Мъжът е избягал от работен обект към 10.30 часа

Припомняме, в четвъртък сутринта Борис Иванов е избягал от мястото, където работи в покрайнините на Ловеч. В Министерство на правораздаването категорично означиха, че Борис Иванов не е избягал, а се е отклонил, защото работи на място, което не е охраняемо.

Мъжът е на 48-години, междинен на растеж, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с обикновено телосложение, продълговато, леко мургаво лице, верен нос, високо чело. На врата си има татуировка - алена целувка .

Борис Ангелов Иванов е наказан за обири и блудства. Затворникът е с присъда 13 години отнемане от независимост от 2011 година, като до този миг е излежал 7 години.

От полицията приканват хората, които имат спомагателна информация за търсения, или го виждат, да алармират на тел. 112 или във всяко отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена, показват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР