Издирват бащата на изведеното от дома му в Перник бито

...
Издирват бащата на изведеното от дома му в Перник бито
Коментари Харесай

Издирват бащата на изведеното от дома му в Перник бито момиченце

Издирват бащата на изведеното от вкъщи му в Перник бито момиченце, заяви Българска национална телевизия.
Вчера фрагменти от побоя над детето, което е на 3г., бяха оповестени от майка му във Фейсбук, снимани преди този момент от самата Veronika Lateva. На тях се вижда по какъв начин тя удря момиченцето с пестник в гърдите и по други елементи от тялото, казвайки му: " Понеже татко ти не те обича, не ме обича и мене, ей по този начин ". Момиченцето, което още е с памперс, плаче и споделя " Не, мамо ", разказва 24 часа.
Жената беше отведена от полицията в Перник, а момиченцето - изведено от вкъщи му от обществените служби и полицията. То е настанено в център за деца. След експлицитното гледище на обществения министър Деница Сачева тази нощ с него би трябвало да е останал и обособен чиновник, който да се грижи за него.
Започнала е инспекция по случая, обществените ще беседват с близки и родини на фамилията. Службите ще търсят и персоналния доктор на детето.
Ако бащата не може да бъде открит или откаже да се грижи за щерка си, ще бъдат търсени негови родственици - баба, дядо, вуйна. Ако и те не бъдат открити за 3-годишното момиченце ще бъде потърсено приемно семейство.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР