Издирваният за участие в организирана престъпна група общински съветник от

...
Издирваният за участие в организирана престъпна група общински съветник от
Коментари Харесай

Предаде се и последният издирван за връзки с Митьо Очите

Издирваният за присъединяване в проведена незаконна група общински консултант от Несебър Пейко Янков се е предал самичък, оповестиха от профилираната прокуратура. С неговия арест на този стадий завършва издирването на хипотетични членове на бандата, за чийто началник беше разгласен Димитър Желязков – Очите.

Янков е един от първите, упрекнати задочно за присъединяване в незаконна група за рекет, изнудване, побой и разпространяване на опиати. Той беше разгласен за общодържавно търсене, откакто по време на спецакцията против бандата в Бургаско не беше открит.

Тази заран с юрист Пейко Янков е отишъл в ГДБОП и е бил арестуван за 72 часа.
Повдигат обвиняване на Бенчо Бенчев Бургаският общинският консултант от групата на Българска социалистическа партия би трябвало да се яви през днешния ден в прокуратурата
От прокуратурата ще изискат непрекъснатото му задържане под стража, а съдът ще заседава в сряда.

Роденият през 1977 година Янков е наследник на показно разстреляния предприемач и ръководител на Общинския съвет в Несебър Димитър Янков. Медийни изявления свързваха бизнеса му с хотели и хазарт.

Аферата Митьо Очите Повдигат обвиняване на Бенчо Бенчев Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи влизат в „ Аркус-сигурност “, в която Митьо Очите е съветник Митьо Очите остава без работа (ОБЗОР) Апелативният спецсъд остави в ареста петимата от групата на Митьо Очите Работодателят на Очите: Като служител на реда съм го профилактирал, наех го поради връзките му Петима, свързани с Митьо Очите, желаят на независимост Фирмата, обвързвана с Митьо Очите и Бенчо Бенчев – с публични поръчки за четвърт милион Бенчо Бенчев към този момент е упрекнат за персонално укривателство на Митьо Очите Отвъд Очите: Колко са пресечните точки сред политика, бизнес и престъпност? Стар очевидец по стрелбата против Митьо Очите остава в ареста Президентството: В уеб страницата на Сметната палата са оповестени донорите на Румен Радев Несрин Узун: С Бенчо Бенчев бяхме в разнообразни хотели в Истанбул Кирил Добрев: Българска социалистическа партия няма „ черна каса ”, не сме финансирани от Бенчо Бенчев Валентин Радев: Няма теч на информация от Министерство на вътрешните работи, обвързван с Митьо Очите Аферата „ Митьо Очите ” прерасна в политически скандал (ОБЗОР) Атанас Зафиров за Бенчо Бенчев: Фиксацията върху Българска социалистическа партия е неточна Бенчо Бенчев пред bTV: Нямам общ бизнес с Димитър Желязков, не съм го укривал Какво има Димитър Желязков – Митьо Очите? Бенчо Бенчев: Не съм укривал Димитър Желязков, помагах на болен човек Румяна Арнаудова: До 60 дни Митьо Очите би трябвало да бъде екстрадиран в България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР