Издирваният за убийството на бившата си съпруга Милена Шишкова -

Издирваният за убийството на бившата си съпруга Милена Шишкова - ...

Продължава издирването на Зайков: Спецчасти претърсиха с. Чуша.Издирваният за убийството на бившата си съпруга Милена Шишкова - Стоян Зайков, все още е в неизвестност. Днес спецчасти претърсиха село в близост до Костенец, по сигнал, че издирваният е забелязан там. Още по тематаМВР допуска: И второто убийство в Костенец е дело на Зайков16 май 2019 08:2053Убиецът от Костенец се укрива в гора около града?11 май 2019 14:2029Издирват Чане по горите около Костенец, въоръжен и опасен е11 май 2019 07:1566Разследващите претърсиха пристройката до Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий". Децата бяха на занималня до 17:00 ч., както обикновено. Районът бе блокиран от полицейските части.

След сигнал за Зайков: Шокова граната по къща в Очуша

Притеснените родители моментално са отишли на място, за да приберат децата си от училище. По техни думи никой не е дал информация какво се случва. Целият град е блокиран – хората живеят на тръни.

Това е поредният сигнал, че Стоян Зайков, по прякор Чане, е в района. Днес близките на втората жертва Валентин Петров обявиха, че са забелязали Чане в с. Чуша, което на 15 километра над Костенец.

Още вижте в репортажа на телевизия на Bulgaria ON AIR
 
По публикацията работи: Красимир Ангелов

Източник: dnes.bg