Издирваният за шесторното убийство в нови Искър Росен Ангелов вероятно

...
Издирваният за шесторното убийство в нови Искър Росен Ангелов вероятно
Коментари Харесай

Издирваният за шесторното убийство вероятно е тежко въоръжен

Издирваният за шесторното ликвидиране в нови Искър Росен Ангелов евентуално е по-добре въоръжен от предстоящото. Това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов, представен от БНР.

Той уточни, че има индикации, че Ангелов е минал специфична военна подготовка отвън България.

„ Във всеки от убитите има по няколко патрона. Ако се замислим по какъв начин е обезвредил пет индивида. Намерена е образователна граната. Има информация, че е търсил да купува автоматизирано огнестрелно оръжие и е доста евентуално е да е съумял да го направи, т.е. допустимо е да е въоръжен по-сериозно, в сравнение с с оръжието, с което е осъществено закононарушението - малокалибрен револвер. Не става въпрос за военно образование в България, тъй че индивидът е рисков и би трябвало да се внимава ”, съобщи Каракачанов.

Ангелов е упрекнат за шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Снощи полицията не е разкрила никакви следи от търсения Росен Ангелов в жилищен блок в столичният квартал „ Дружба ”. Част от живеещите в 29-ти блок бяха изведени на открито след получена оперативна информация, че е допустимо мъжът да е бил там преди време.

Маскирани служители на реда претърсиха един от входовете на блока. При инспекцията обаче не са открити доказателства, че търсеният за убийството в Нови Искър мъж е бил на адреса.

Преди ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че след издание на фотографията на Ангелов, в полицията постъпват десетки сигнали от жители.

От Министерство на вътрешните работи молиха към хората като прецизираха, че сигнали могат да бъдат подавани и през обществените мрежи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР