Издирваният вече 14 дни от МВР Стоян Зайков - Чане,

...
Издирваният вече 14 дни от МВР Стоян Зайков - Чане,
Коментари Харесай

Мутри също били вдигнали мерника на убиеца от Костенец

Издирваният към този момент 14 дни от Министерство на вътрешните работи Стоян Зайков - Чане, който на 9- май умъртви по изключително нечовечен метод жена си Милена Шишкова в Костенец, а седмица по-късно ликвидира и втория си братовчед Валентин в дома му под носа на обсадилите града служители на реда, се потвърди за следващ път в богатата си престъпна кариера като витруоз по оцеляване. Това разясниха пред " Уикенд " поданици на планинското градче, осведомени с биографията на двойния екзекутор.

Преди повече от 15 години Стоян Зайков - Чане съумял да се скрие за близо година от гнева на висаджията Боби Желязков - Манекена, прочут в светските среди като някогашен брачен партньор на моделката Маги Желязкова.

" Манекена е некоронованият кмет на Костенец от много време. Когато отвори първия си хотел там, се случиха серия от обири в обекта. Двама влизали в стаите и отмъкнали портфейлите на гостите. Човекът си направи следствие и научи, че обирджиите са Чане и тогавашният му съдружник Кокала. Манекена викна цялостен отряд мутри от София, висаджии, персонално пратени от кумеца му Жоро Илиев. Кокала го спипаха, но Чане им избяга от къщата. Дириха го месеци наред, в случай че не и година... ", разказват патилата на Стоян Зайков в Костенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР