Издирваният Стоян Зайков – Чане е напуснал района на Костенец

...
Издирваният Стоян Зайков – Чане е напуснал района на Костенец
Коментари Харесай

Шокираща версия на МВР! Издирваният Зайков отдавна духнал в чужбина

 Издирваният Стоян Зайков – Чане е напуснал региона на Костенец още в нощта след убийството на приятелката му Милена Шишкова. Това към този момент е главната версия, по която работят криминалистите.

Точно две седмици няма и диря от беглеца, макар че стотици служители на реда претърсиха всяка къща, вила и храстче в района. Според проверяващи, беглецът е имал задоволително време освен да напусне Костенец, само че и да избяга зад граница, написа " Труд ". 

Смята се, че Чане добре е обмислил закононарушението, а не го е направил в миг на афект. Преди да простреля Милена, той изтеглил всичките си пари и евентуално е бил подготвен за път. Стоян отишъл в дома на жертвата към 21 часа на 9 май и повече никой не го видял. 12 часа по-късно трупът на дамата бил открит. Заподозреният е имал задоволително време да изчезне, като евентуално е отпътувал с един от моторите си. Вероятно се е снабдил с подправени документи, имал е време за проект да промени външността си.

Големият въпрос обаче е, кой е умъртвил втората жертва – 42-годишния Валентин Петров, който е комшия и родственик на Зайков. Тялото на мъртвия мъж бе открито на 15 май. Местните хора обаче все по-малко имат вяра, че това е работа на Чане. В първите няколко часа след убийството МВР разгласи, че нямат данни за насилствена гибел на съседа, за пукотевица или битка. Чак по здрач стана ясно, че е убит в ловна пушка в брадата и шията.

Подобно оръжие беше открито дни по-късно разглобено и прикрито в кошер, само че е доста евентуално да е оставено там от някой от десетките бракониери в региона. Междувременно се появиха още версии, една от друга по-сензационни. Заговори се, че Милена е станала жертва на съперници в погребалния бизнес, които умъртвили и Зайков и по тази причина полицията не може да го открие.

Днес се появи и нова, че убитите Милена и Валентин търгували с опиати и това им коствало живота, без да излиза наяве каква е ролята на Зайков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР