Издирваният с червена бюлетина на от 2012 г. Ангел Христов

...
Издирваният с червена бюлетина на от 2012 г. Ангел Христов
Коментари Харесай

Издирваният от над десетилетие Ангел Христов от братя Галеви е починал в България


Издирваният с алена бюлетина на от 2012 година Ангел Христов е съумял да се прибере скрито в България, където е умрял ненадейно, оповестява. Той беше прочут дружно с Пламен Галев, който също се търси несполучливо от този момент, с прозвището “братя Галеви ”.

Двамата бяха дефинитивно наказани при започване на май 2012 година на 5 години затвор за присъединяване в проведена незаконна група за рекет и изнудване, малко след което те изчезнаха безследно. Галев и Христов са някогашни барети от Дупница и живееха в първокласно имение в близкото село Ресилово.

По неофициална информация на няма записано влизане на територията на страната със самоличността на Христов. В момента Министерство на вътрешните работи прави инспекция по какъв начин той е бил позволен да премине границата без да бъде арестуван. Най-вероятната версия е, че е употребил подправени документи с непозната идентичност.

“Братя Галеви ” бяха наказани по обвиняване, че са принудили Пламен Миланов от Дупница да им трансферира 50% от таксиметровата си компания " Сити транс " ООД, както и всеки месец да им предава половината от оборота си. В окончателната си присъда по проблема Върховният касационен съд (ВКС) записа, че по този метод " братята " са ощетили Миланов с над 82 000 лв..

В края на 2015 година Миланов и млада жена бяха открити мъртви в помощение в Дупница без забележими следи от принуждение.

Смъртта на Ангел Христов идва скоро след убийството на друга знакова фигура от българския ъндърграунд - Красимир Каменов-Къро, който дружно със брачната половинка си в Кейптаун, ЮАР.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР