Издирваният от националните власти и Европол Венцислав Ангелов - Чикагото,

...
Издирваният от националните власти и Европол Венцислав Ангелов - Чикагото,
Коментари Харесай

Издирваният Венцислав Ангелов – Чикагото: В Испания съм от 1 година

Издирваният от националните управляващи и Европол Венцислав Ангелов - Чикагото, влезе в директен контакт с българските медии. Той упрекна Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, че не си правят работата и не търсят търсени лица.

От прокуратурата обясниха, че до момента не са получавали информация от испанските управляващи, че Венцислав Ангелов е открит или арестуван на тяхна територия, написа btvnovinite.bg. 

Венцислав Ангелов изчезва през 2015 година, малко откакто се кандидатира за кмет на Русе. Тогава излиза информацията, че той е с влезнала в действие присъда за трафик на опиати.

До през днешния ден, когато стартира да се свързва с българските медии и изясни, че живее в Испания от 1 година. 

 Венцислав Ангелов - Чикагото

Снимка: btvnovinite.bg



„ Аз съм тук, в Испания, тъй като доста бързо и доста елементарно службите откриха, че аз съм наказан под политически напън и принуда, оказана от две политически фигури в България. Между другото, информацията, която ви давам е безусловно оперативна и службите в Министерство на вътрешните работи доста добре знаят защо става въпрос ”, сподели Ангелов пред bTV. 

“Независимо че ме осъдиха поръчково, те са готвили моето физическо очистване и службите в Министерство на вътрешните работи и ДАНС са прихванали телефонни диалози за образуване на моето физическо елиминиране в пандиза в Белене. Поръчката е 25 хиляди евро на пандизчия, който излежава 20-годишна присъда за ликвидиране с прозвището Кмета. Той е трябвало да извърши тази поръчка ”, твърди още той.

По думите му информацията е получил от службите на Министерство на вътрешните работи и е подал сигнал до основния прокурор. От прокуратурата не потвърдиха тази информация.

Венцислав Ангелов е разгласен за европейско търсене от януари 2016 година и от този момент европейските управляващи са длъжни, в случай че го открият, да предадат информация на българските си сътрудници.

Днес обвиняването ни към този момент е изпратило искане до дирекция „ Международно оперативно съдействие ”, което би трябвало да изиска задържането му от испанските управляващи. 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР