Издирваният от Интерпол заради участие в световен престъпен синдикат за

...
Издирваният от Интерпол заради участие в световен престъпен синдикат за
Коментари Харесай

Издирван за черно тото най-необезпокоявано посрещна 2018 година в България

Издирваният от Интерпол поради присъединяване в международен незаконен профсъюз за черно тото Константин Хаджииванов е посрещнал най-необезпокоявано 2018 година в България. Известният като Коце Маца предприемач и някогашен президент на футболния Беласица е бил видян в заведение край Петрич, където чествал със фамилията си, осведоми „ Топ Преса “.

Това е най-коментираната вест в последните дни от петричани, които настояват, че са виждали фамозния предприемач. Според описа им добилият скандална популярност предприемач бил неразпознаваем. Хаджииванов можело да бъде разпознат едвам след деликатно вглеждане. Той бил качил 20 кг и си е пуснал брада.

Според мненията на петричани Коце Маца е дошъл в родния си град за договорка с община Петрич. Фирмата му „ Рондия “ е притежател на по-голямата част от пазара в града и е изцяло допустимо тази част да бъде продадена.

Потърсен за коментар бащата на Хаджииванов нито отхвърли, нито удостовери клюките в Петрич, че синът му е бил в града за празниците и се е срещнал с него и фамилията му: “Каквото е станало, е станало. Това е единствено сред мен и него. “

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР