Издирваният началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов, който бе

...
Издирваният началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов, който бе
Коментари Харесай

Не изключват самоубийство за простреляния шеф на КАТ

Издирваният шеф на КАТ – Казанлък Тодор Николов, който бе в неопределеност от сряда вечерта и бе разгласен за търсене е открит прострелян в автомобила си край село Бузовград, откъдето е. Това съобщи кметът на селото Михаил Янушев, представен от " Фокус ".

Той разясни, че автомобилът с простреляния Тодор Николов е открит на пътя сред селата Бузовград и Горно Черковище.

Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи Георги Хаджиев удостовери, че той е открит в колата си - Мерцедес.

Припомняме ви, че изоставени ключове са били първата диря, по която се е схванало, че нещо необичайно се е случило с шефа на КАТ.

Както МарицаБГ писа той изчезна мистериозно преди дни. Драмата към случилото стартира да се задълбочава. Вчера пък сестра му направи парещ зов във фейбук.

Все още няма информация дали Тодор Николов е имал някакви персонални проблеми. Проведени са диалози с негови близки и познати. Според негови сътрудници не е имало някакви индикации за промени в държанието му.

Предполага се, че става въпрос за самоубийство, само че към момента не е осъществен оглед на мястото. Шефът на регионалната полицията в Стара Загора пътува към мястото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР