Издирваният бизнесмен Васил Божков утре ще обяви кой ще е

...
Издирваният бизнесмен Васил Божков утре ще обяви кой ще е
Коментари Харесай

Акциите дойдоха, Божков казва утре новия собственик на “Левски“

Издирваният предприемач Васил Божков на следващия ден ще разгласи кой ще е новият притежател на футболния клуб “Левски “, оповестиха от компанията му “Нове холдинг “.

''Във връзка с идното прекачване на собствеността на контролния пакет акции на ПФК " Левски " бихме желали да ви уведомим следното: Акциите дойдоха през днешния ден, 12 май, на територията на България. Утре в 8.00 часа господин Васил Божков ще разгласи публично кой ще бъде новият притежател на мажоритарния дял, както и детайлностите към решението си и къде ще бъде осъществено предаването им, планувано за 9.00 часа на същия ден ", гласи буквално сбитото прессъобщение на “Нове холдинг “.

Близо 87% от акциите се държат от близкия до Божков предприемач Георги Попов. Двамата са в Дубай, откъдето България желае изгонването им. Срещу Божков има повдигнати 11 обвинявания, като едно от тях е за проведена незаконна група, в която е и Попов.

В неделя треньорът на баскетболния клуб “Левски Лукоул “ Константин Папазов разгласи, че ще стане новият притежател на отбора, откакто Божков се е съгласил да му изпрати акциите с куриерска компания.

До този миг няма удостоверение от страна на търсения предприемач.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР