Издирваният Антон Станоев - Бирмата се е предал на властите,

...
Издирваният Антон Станоев - Бирмата се е предал на властите,
Коментари Харесай

Издирваният Антон Станоев - Бирмата се е предал на властите

Издирваният Антон Станоев - Бирмата се е предал на управляващите, оповестява bTV.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че Интерпол търси Антон Станоев - Бирмата с алена бюлетина. Той беше разгласен за търсене и упрекнат за един от уредниците на 4 заводи за нелагални цигари. Антон Станоев е по-големият наследник на Евлоги Станоев и полубрат на Георги Станоев - Малката Бирма.

Антон Станоев - Бирмата се е предал на Специализираната прокуратура с юрист, а през днешния ден съдът му е наложил непрекъснат арест, написа " 24 часа ".

Припомняме, че на 17 септември на брифинг на прокуратурата стана ясно, че 9 души са привлечени към досъдебно произвеждане за противозаконна фабрика за цигари край Пловдив.

Евлоги Георгиев - Голямата Бирма, и синът му Георги Станоев към момента не са открити от органите на реда.

Останалите шест лица са се заминавали с финансирането на противозаконните заводи за цигари.

Касае се за 40 тона открит тютюн, 50 000 кутии цигари.

На 14 септември рано сутринта от Специализираната прокуратура имаха претърсвания и изземвания в офиси на сдружения в София, стопанисващи заведенията " Везувий " и " Сръбски ресторант Бест ".

Тогава беше арестувана и някогашната брачна половинка на Евлоги Станоев - Лидия. Ресторант " Везувий " се свързва с две компании, съгласно Търговския указател. Едната е с шеф Лидия Станоева.

На 24 август Окръжна прокуратура - Пловдив упрекна 23 души за произвеждане на цигари без бандерол в четири противозаконни заводи в Дупница, в Горна Оряховица и в Тутракан.

Общото количество на противозаконните артикули, открити и конфискувани тогава е 42 тона тютюн на стойност близо 7 млн. лв., както и 190 000 кутии цигари от разнообразни марки, на стойност 1 млн. и 500 хиляди лв..

По-късно, на 28 август в ареста останаха 19 души./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР