Издирвани с червен бюлетин на Интерпол за грабеж 5 жени

...
Издирвани с червен бюлетин на Интерпол за грабеж 5 жени
Коментари Харесай

Банда молдовки ограбила 10 млн. от къща

Издирвани с червен бюлетин на Интерпол за обир 5 дами и трима мъже от Молдова, задържани в Любимец, застанаха през днешния ден пред Хасковския областен съд, написа Хасковска Марица.


Турция желае изгонването на всички тях по обвиняване, че нападнали в дома им, били, завързали и ограбили семейство от турския град Е​скишехир. Задигнатите пари и имущество са на стойност 10 000 000 лири.

На част от задържаните, измежду които са и 5 дами мярката за неотклонение " задържане под стража " към този момент е удължена от през днешния ден до разглеждането на делото всъщност до седмица, в случай че не апелират пред Пловдивския апелативен съд определението на хасковските окръжни магистрати.

В правосъдната зала задържаните влизат един по един. За 17 часа през днешния ден е планувано разглеждането на последната мярка за неотклонение. Най-младата от арестуваните е на 21 година, а най-възрастната - на 59 година

Всичките отхвърлят да имат нещо общо със случа, настояват даже, че не знаят къде се намира град Ес​кишехир, който е административен център на едноименния вилает в Северозападна Турция. От тамошните управляващи не показват кой от хванатите е главатар на групата.

Според проверяващи бандата нахлула с маски в непознатата къща и нанесла телесни повреди на потърпевшите. Това станало на 19 май т.м. Както към този момент " Марица " писа, в края на с.м. осмината бяха арестувани за 72 часа в Любимец с разпореждане на Окръжната прокуратурата.

Според осведомени обаче, че тири от дамите и водачът им - 76-годишният Георг Добриоглу, били задържани с микробус в Кардам и от границата ни с Румъния ги върнали към южната ни граница в Центъра за чужденци от закрит вид в Любимец. /Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР