Издирваната 19-годишна девненка Румяна Ержанова, която беше обявена от майка

...
Издирваната 19-годишна девненка Румяна Ержанова, която беше обявена от майка
Коментари Харесай

Палавница: Ето в чие легло откриха изчезналата през август Румяна, докато баби гледат децата ѝ

Издирваната 19-годишна девненка Румяна Ержанова, която беше оповестена от майка й за търсене в края на август, е открита от органите на реда. Това заяви varna24.

Стана ясно, че хубавицата е забегнала по обич с новото си гадже зад граница и е в чудесно здраве. В същото време обаче двете й невръстни дечица са оставени на грижите на баби, настояват осведомени.

Румяна е майка на две дребни дечица. За по-голямото, което е на две годинки, се грижат родителите на някогашния й мъж, а за по-малкото - бебе на 10 месеца - майка й.

Припомняме, че до оповестяването на младата жена за търсене се стигна, откакто на 24 август Румяна тръгнала за работа в хотел на "Златни пясъци ", като това трябвало да е първият й работен ден. Вечерта служебният микробус я върнал до Варна, откъдето трябвало да хване рейс до Девня.

Обадила се на майка си преди да се качи в рейса и от там следите й изчезнали. Майката на момичето подала сигнал в полицията четири дни по-късно, че щерка й не се е прибрала, като споделила паниките си, че може да е попаднала в ръцете на сводници. В същото време загатнала, че не желае да се грижи за бебето, зарязано от щерка й.

Още тогава осведомени с нрава на момичето допуснаха, че младата хубавица е намерила нова "тръпка ", при която се е приютила.

По непотвърдена информация младата девненка е решила да търси прехранване и благополучие с новата си половинка в Германия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР