Издирван за жестокото убийство на 43-годишния строител Десислав Петров в

...
Издирван за жестокото убийство на 43-годишния строител Десислав Петров в
Коментари Харесай

Стряскащи новини за двамата, задържани за убийството в столичния квартал „Изгрев“, единият...

Издирван за жестокото ликвидиране на 43-годишния строител Десислав Петров в столичния квартал „ Изток ” се е криел 10 дни в гараж, съобщава TrafficNews. Загиналият мъж беше открит с размазана глава в градинката до КАТ на 1 септември. Разследването откри, че той е пребит до гибел с дървени пръти.  

``
реклама

За гибелта му са арестувани 45-годишният Илиян Николов и 46-годишният Ивайло Гергинов. И двамата са престъпно проявени. Обвинени са ликвидиране по изключително нечовечен метод и остават за непрекъснато в ареста

Ивайло Гергинов е открит и арестуван в гараж на негов прочут в столичния квартал „ Гео Милев ”, където се криел след убийството. Преди това той е разгласен за интернационално търсене, тъй като полицията решила, че е съумял да избяга от България.

Илиян Николов пък е открит и задържан в квартал „ Изток ”, където е осъществено закононарушението.

Двамата убийци са били издадени от арестувани преди този момент от полицията техни другари по чашка. Във съдбовната нощ в градинката на КАТ още веднъж се събрала компания от клошари и пияници. По време на запоя се стигнало до скандал, който довел и до жестокия побой.

Тялото на Десислав Петров беше намерено сутринта от живеещата наоколо до КАТ Надежда Райкова, която разхождала кучето си, а очевидец на грозната сцена станало и дете.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР