Издирван от МВР даде интервю пред bTV. Той обяви, че

...
Издирван от МВР даде интервю пред bTV. Той обяви, че
Коментари Харесай

Издирваният от МВР: В Русия съм, не знаех, че ме търсят

Издирван от Министерство на вътрешните работи даде изявление пред bTV. Той разгласи, че е научил от медиите, че е търсен.

В четвъртък от полицията оповестиха, че търсят 45-годишния Светослав Вушев за обир. Предупредиха също, че е допустимо той да е въоръжен.

" Аз това, което знам, е, че никой не ме е търсил ", съобщи Светослав Вушев. По думите му, не бил правил и обир на телефон, за което го издирвали. За закононарушението бил упрекнат от някогашната му другарка, с която влошили връзките си.

" Бях ѝ споделил, че желая да приключа връзките си с нея, защото непрекъснато искаше и ме изнудваше за пари. Не смятах, че е належащо да ѝ ги давам ", сподели Вушев.

 

 

Жената не пожела да застане пред камерата ни с обяснението, че се опасява. Тя е предоставила запис от диалог, за който се твърди, че е воден сред двамата. Там се насочат закани.

Светослав Вушев не посочи къде тъкмо се намира сега. Не бил въоръжен.

" В Русия съм, ще Ви кажа, не знам какво значение има. Разследване от полицията ли вършиме сега или чакате отговор от мен. Нямам виновност за нищо и това е неуместно ", сподели единствено Вушев и изясни, че е на лекуване..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР