Издирван мъж е задържан при специализирана операция в малките населени

...
Издирван мъж е задържан при специализирана операция в малките населени
Коментари Харесай

След поредна акция в Сливенско: Хванаха издирван мъж

Издирван мъж е арестуван при профилирана интервенция в дребните обитаеми места в Сливенско, оповестиха от полицията.
 ОД на МВР-Сливен
На 29 септември чиновници на бранш „ Криминална полиция “ и сектори „ Петолъчка “ и „ Запад “ са направили голям брой инспекции на лица, транспортни средства, търговски обекти, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, заложни къщи и частни домове в селата Крушаре, Сотиря и Тополчане.

Операцията е за противопоставяне на битовата престъпност, секване и попречване на закононарушения срещу изборните права на жителите и определяне на нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
 ОД на МВР-Сливен
На вход и излаз от селата са осъществявани инспекции на транспортни средства и водачи за регистрация, застраховка „ Гражданска отговорност “, дееспособност и приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции.
 ОД на МВР-Сливен
Констатирани са 11 нарушавания на ЗДвП, формирани са четири акта и 7 санкции с фиш . В хода на интервенция е арестуван 40-годишен мъж от град Шивачево, търсен за кражба от вилен парцел в Сливен.

Той е з адържан а 24 часа. По време на интервенцията са съставили 9 протокола за предизвестие по отношение на нарушавания на изборното законодателство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР