Издирва се шофьор от Сиатъл, след като бяха уловени от

...
Издирва се шофьор от Сиатъл, след като бяха уловени от
Коментари Харесай

Ченгета издирват шофьор от Сиатъл, който покоси пешеходци и се смее на това

Издирва се водач от Сиатъл, откакто бяха уловени от камерата да прегазват съзнателно двама пешеходци на една пресечка един от различен, до момента в който пасажерите в колата се смееха на това и ги насърчаваха за „ удари тази кучка “.

Наблюдателни фрагменти, оповестени от полицейското ръководство в Сиатъл, демонстрират транспортно средство, което наподобява завива, с цел да удари непосредствено жена, пресичаща улицата в 1:50 сутринта на 26 ноември

Множество хора могат да бъдат видени да тичат, с цел да оказват помощ на неидентифицираната жертва, преди колата да спре - и водачът да излезе и да отнесе дамата на пътническата седалка, преди да потегли.

Кадрите съответстват с клип, изработен на мобилен телефон от вътрешността на транспортното средство, което е блъснало дамата - което съгласно ченгетата е оповестено в обществените медии.

В това видео може да се чуе пасажер на задната седалка с женски глас да споделя на водача „ Удари тази кучка, удари тази кучка “, преди колата да се връхлети в жертвата.

След това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР