Издирва се бившия приятел на изчезналата 47-годишна IT специалистка Алена

...
Издирва се бившия приятел на изчезналата 47-годишна IT специалистка Алена
Коментари Харесай

Изчезналата Алена има бизнес с вино, издирват бившия й приятел 



Издирва се някогашния другар на изчезналата 47-годишна IT специалистка Алена Щерк, съобщи NOVA. Както към този момент писахме, дамата е в неопределеност от петък.

Сигналът, че я няма е подаден от фамилията ѝ. От Министерство на вътрешните работи търсят и някогашния другар на дамата, с който имат общ бизнес.


Часове наред продължи през вчерашния ден огледът на полицията в „ Бояна”.

47-годишната Алена е била забелязана за последно в четвъртък вечер, в центъра на София. В петък вечерта е бил подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за работил паник бутон, а дамата не си вдигала телефона. Колата ѝ е била в гаража.

Тя е имала бизнес с виновност, учител е по танци, а от скоро и IT експерт.

Близкият ѝ другар Любомир Методиев е измежду първите, които пробвали да се свържат с нея. „ Сигналът е бил подаден от нейните близки. Този паник бутон е задействан, откакто е тествано, че в жилището не е имало щурм. Не е имало никакъв контакт с нея. Не мога да знам за какво ѝ е този паник бутон. Дали е бил взет във връзка, или просто е бил разполагаем в жилището, в който е живяла. Може да е имала нещо поради, тъй като имаше известни проблеми с предходна връзка”, изясни той.


Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „ Бояна”. „ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на „ Солунска”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21:00 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана”, добави още Методиев.

Алена се е готвела за танцова веселба след две седмици, написа varna24. bg. Тя даже е призовала другари и близки да се причислят към радостното начинание, което провежда.

Алена е отбелязала, че планува в средата на юни да преподава Бачата и е провела уъркшоп: "Събота ще раздвижим крачета.... Заповядайте дружно да се впуснем в това премеждие “.

Всъщност се оказва, че Алена е имала много деен метод на живот. IT специалистката постоянно е ходела по разнообразни купони с латино музика.

От профила ѝ в обществените мрежи проличава, че Алена е обществена персона с доста контакти. Тя е постоянно усмихната, заобиколена от танцьори и другари. Често е част от разнообразни танцови събития и рождени дни на свои близки.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР