Издаването на заповед с такива кратки срокове и такива изисквания

...
Издаването на заповед с такива кратки срокове и такива изисквания
Коментари Харесай

Доц. Хамза : Заповед, издадена от днес за вчера нарушава учебния процес и обърка хората

Издаването на заповед с такива къси периоди и такива условия обърка хората. Днес през целия ден те разясняват по какъв начин ще се оправят в границите на един работен ден със обстановката, в която попадат.
Последваха опашки  пред лабораториите, където здрави и заболели се смесиха като потоци.
Последваха опашки и пред кабинети за взимане на документи. Така претендентът за депутат от СДС-Варна в обединението ГЕРБ-СДС разяснява пред ДНЕС+ заповедта на министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров.
По думите и, поради, че едвам малко над 20 % от популацията е имунизирано, условието на зелен документ граничи с дискриминация на останалите 80%, имайки поради, че имунизацията е по избор, а не наложителна. Според нея ограниченията, които министърът " прочете " на брифинга пред публицисти са закъснели. поради високата заболяемост в някои региони на страната. В тези градове няма задоволителна леглова и кадрова база, лекарите изнемогват, доста от тях са заболели, а средствата за тях и хората на първа линия не престават да не се изплащат.  Тя добави, че хората няма да спрат да се вълнуват от новите ограничения, защото доста от тях ще бъдат възпрепятствани да отидат на работа. И даде за образец заведенията и другите публични места, наранени от тях. " Работата на доста хора е сложена под въпрос. Ще могат ли на следващия ден да отидат на работа? 
Относно образованието, то при такава заболеваемост е ясно, че са нужни ограничения, само че реорганизацията на образователния развой също изисква време ", изясни още доцент Хамза.   " За да накараш хората да се имунизират, би трябвало да спечелиш доверието им, а не да се усещат принудени и насилени от боязън да не останат без работа. Да посегнеш на хляба на един човек е нечовешко. Това не е демократично и опонира на политиката и на Съюз на демократичните сили, като учредител на демокрацията в България. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР