Издаването и валидирането на цифровия сертификат на ЕС за Covid-19

...
Издаването и валидирането на цифровия сертификат на ЕС за Covid-19
Коментари Харесай

Covid сертификатът на ЕС вече се издава и валидира и чрез Вайбър

Издаването и валидирането на цифровия документ на Европейски Съюз за Covid-19 към този момент е допустимо и посредством платформата " Вайбър ", оповестяват от Единния информативен портал.

Сертификатът удостоверява имунизация против ковид, преболедуване или тестване и разрешава пътешестване и посещаване на разнообразни обекти и събития, напомнят от портала.
 Здравното министерство реши да мълчи за сигналите за подправени КОВИД документи Здравното министерство реши да мълчи за сигналите за подправени КОВИД документи
Министерството на здравеопазването (МЗ) избира да не разяснява. Прокуратурата е органът, който оттук-насетне би трябвало да дава информа...

Всички консуматори на Единния информативен портал за COVID-19 могат да се възползват от новата функционалност бързо и несъмнено посредством натискане на бутона „ Коронавирус документ “. 

Потребителите на Единния информативен портал, които още не са се абонирали за чатбот канала на портала във Viber, могат да го създадат когато и да е посредством специфичния бутон на уеб страницата www.coronavirus.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР