Издателят на американския таблоид "Нешънъл инкуайър" призна, че е платил

...
Издателят на американския таблоид "Нешънъл инкуайър" призна, че е платил
Коментари Харесай

Американски таблоид призна, че е покрил истории за Тръмп

Издателят на американския таблоид "Нешънъл инкуайър " призна, че е платил за мълчанието на някогашния модел на "Плейбой " Карън Макдугъл, с цел да й попречи да популяризира изказванията си, че е имала спекулация с президента Доналд Тръмп преди изборите през 2016 година, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Федералната прокуратура на Ню Йорк заяви през днешния ден, че медийната компания "Америкън мидиа инк. ", като част от съглашение за съдействие с прокуратурата и отбягване на обвинявания, е признала, че е направила заплащане от 150 000 д. за Карън Макдугъл "съвместно " с предизборната акция на Тръмп.

Главният изпълнителен шеф на компанията Дейвид Пекър се е срещнал с някогашния персонален юрист на Тръмп Майкъл Коен и най-малко още един член на акцията през август 2015 година и е предложил да помогне с отрицателните истории за връзките на Тръмп с дами, като откупи правата върху тези истории, сочи документ, публикуван от прокуратурата.

Признанието на "Америкън мидиа инк. " може да поддържа изказванията на Коен, който бе наказан на три години затвор поради ролята си в заплащания, съгласно юридически специалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР