Издателство Просвета и Клетт пускат безплатен достъп до учебниците заради

...
Издателство Просвета и Клетт пускат безплатен достъп до учебниците заради
Коментари Харесай

Издателства осигуряват безплатен достъп до учебниците си

Издателство " Просвета " и " Клетт " пускат безвъзмезден достъп до учебниците поради насилствената почивка за учениците по отношение на грипа и заплахата от ковид
Издателство „ КЛЕТ България “ обезпечава изцяло безвъзмезден достъп до всички свои електронни запаси. Материалите обгръщат всички предмети от 1 група на детските градини до 10-ти клас. 
От 13 марти издателство „ КЛЕТ България “ осигурява изцяло безвъзмезден достъп до всички свои електронни запаси, учебници и образователни материали с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett. Материалите обгръщат всички образователни предмети от 1-ви до 10-и клас. Достъпът става след свободна регистрация на адрес www.klett.bg - бутони Електронни учебници/Свободен достъп.
Всеки преподавател може да откри частта и уроците, до които е достигнал със своите възпитаници, и да им даде задания за самоподготовка, уточнения по образователния материал, както и спомагателни запаси. Учителите разполагат с неизчерпаеми благоприятни условия за обогатяване на часовете и спомагателните занимания на учениците, както и за възлагане, осъществяване, инспекция и оценяване на домашни работи отдалечено, онлайн.
Част от особено създадения от издателство “Клет “ училищен пакет 2020, наименуван „ Заедно към върха “, е новаторската просветителна среда IZZI (Интерактивно, Занимателно, Забавно, Интегриращо). Ресурсният пул включва над 13 500 интерактивни задания и игри, 3D и VR панорами, видео, аудио, спомагателни образователни материали, педагогичен препоръки и указания, напълно модифицирани цифрови учебници.
Заради втората подред изключителна грипна почивка най-голямото българско просветително издателство „ Просвета “ започва самодейността „ Учим онл@йн с преподавател “. Инициативата включва серия от видеоуроци по български език и литература и по математика за 7. клас, които учениците ще могат да наблюдават от домовете си. Целта е те да наваксат заложения по стратегия образователен материал, с цел да могат сполучливо да се оправят с националното външно оценяване в края на образователната година, оповестиха от издателството. 
Видеоуроците ще бъдат водени от учители с богат опит по съответния предмет, а образователният материал ще бъде преподаван според нормалното седмично систематизиране на часовете. Седмокласниците ще имат свободен достъп до видеоуроците, които ще бъдат предавани на уеб страницата на „ Просвета “ и на страницата на издателството във фейсбук.
Учителите ще организират часовете си по сходство на естествените занятия в учебно заведение. Връзката с учениците ще е отдалечена. Учениците ще имат опция да задават въпроси и ще получават задания за независима работа, като учителите ще им дават нужните препоръки и рекомендации.
Първият урок ще се организира онлайн в действително време. За по-голямо улеснение има планувани няколко повторения на всеки онлайн урок в разнообразни часове. График с уроците и часовете на излъчванията ще бъде качен на уеб страницата на издателството, както и на страницата му във фейсбук.
Инициативата на „ Просвета “ ще започва до края на тази седмица.
Като спомагателна поддръжка за учениците до края на образователната година от издателството ще обезпечат безвъзмезден достъп до интерактивните електронни учебници по български език и литература и по математика за всички седмокласници. Електронните учебници са обогатени с голям брой интерактивни задания, просветителни филми и други електронни запаси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР