Издателство Милениум и поредицата Под знака на любовта провокираха въпроса

...
Издателство Милениум и поредицата Под знака на любовта провокираха въпроса
Коментари Харесай

Уроците на любовните романи

Издателство " Милениум " и поредицата " Под знака на любовта " предизвикаха въпроса - на какво в действителност учат любовните романи. Истината е, че освен дами, само че и много мъже си падат по сходна литература. Хубаво е, когато се припознаеш с воин, само че още по-хубаво и потребно, в случай че се поучиш от грешките, опита и се замислиш за своите действия. Чети и сред редовете, както споделят!

Бъди правилен на интуицията си!

Интуицията е неповторима дарба, отдаваща се най-вече на дамите. Замислете се дали в миналото ви е подвеждала. Това е и един от главните уроци на " повърхностните " романи.

Важен ли е сексът?

В тези книжки нормално осъзнаваш любовта си към героя, откакто си правил необикновен секс. Оттук следва и неоспоримото предписание, че една от основите на стабилната връзка е точно той. Както споделят възрастните хора: " Под завивките всичко се оправя. "

Бъди подобен, какъвто си!

И в живота, и в любовните романи щастливото начало и свършек на една връзка се случват, когато човек е себе си, когато се държи естествено. Така че, няма потребност от пози и неистини, това пречи на същинската обич.

Бъди напорист!

В книгите мъжът се събира с любовта на живота си тъкмо тогава, когато е бил на ръба да се откаже, само че въпреки всичко е траял да се бори. Ако в действителността не се получава тъкмо по този начин, това азначава, че не сте били задоволително упорити и не сте се борили с всички сили и средства за любовта.

Любовта не е едноцветна

И в книгите героите минават хиляди трудности, когато се стремят към нечия обич. Така е и в живота - постоянно има и неприятни моменти, лукави хора, само че е по-добре да тръгнем към щастието си с сходна настройка, с цел да прекосяваме по-лесно през препиятствията. Защото любовта не е нито единствено бяла, нито единствено черна. Тя е пъстра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР