Издателство Клет България продължава дългосрочната си инициатива Е-Академия с поредно

...
Издателство Клет България продължава дългосрочната си инициатива Е-Академия с поредно
Коментари Харесай

Иновативната инициатива на издателство Клет България Е-Академия с нова лекция за българските учители |

Издателство Клет България продължава дълготрайната си самодейност Е-Академия с следващо звездно присъединяване. Един от най-любимите учители в България – Теодосий Теодосиев – Тео, е гост-лектор на днешната онлайн среща на тематика „ Личностното развиване на сполучливия преподавател “. Семинарът стартира в 17:30 ч и е част от специфичната самодейност на издателството, отдадена на личностното рационализиране и развиване на практическите умения за българския преподавател.

По време на срещата с българските учители господин Теодосиев ще засегне въпроса за връзката образование-възпитание. Според него, възпитанието е по-важно от образованието:

“Няма сполучливо обучение без сполучливо образование. На първо място са уроците по морал ”, акцентира той.

Иновативният план Е-Академия е проведен като поредност от онлайн семинари на разнородни тематики, които надграждат знанията на учителите в разнообразни сфери от персоналния и професионалния им живот. Провеждани онлайн, лекциите взаимно се допълват, без да са обвързани тематично или взаимно обусловени. Лекторите са известни и уважавани персони от разнообразни сфери на публичния живот. След лекцията на психолога Мадлен Алгафари на тематика „ Развитието на личността – цифрово и действително ”, изтъкнатият публицист и продуцент Георги Тошев показа възгледите си по завладяващата тематика “Любов по време на пандемия или по какъв начин да запазим индивида в себе си ”. 

Дългосрочната самодейност на Клет планува още два семинара през март. Талантливия готвач и реализатор Лео Бианки ще разкрие къде е “Ключът към сполучливото личностно и кариерно развиване ”, а в последния ден на март един от най-превежданите в целия свят писатели Георги Господинов ще гостува с тематиката “Четене и преподаване с емпатия ”. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР