Издателство Клет България е първото в страната, което разработи и

...
Издателство Клет България е първото в страната, което разработи и
Коментари Харесай

Издателство Клет България с първите дигитални STEM образователни ресурси в България

Издателство Клет България е първото в страната, което създаде и дава цифрови уроци за новаторско STEM образование за възпитаници от 5. до 7. клас в своята интерактивна просветителна платформа iZZI. Ресурсите са подобаващи както за учебни заведения с построени STEM центрове, по този начин и за нашарване на часовете по всички естествени науки.

Дигиталните STEM уроци в програмен продукт iZZI дават новаторско интегрирано STEM образователно наличие, методически разработки за учителя и работни листове за работа по групи към всяка тематика. Богатият избор от атрактивни запаси обезпечава провеждането на повече от 60 STEM образователни часа и доста улеснява учителите с наличните методически разработки, които съдържат главните цели, тактики за осъществяване на урока, хрумвания за гъвкаво систематизиране на времето и стъпки за осъществяване на STEM дилемите и плановете.

“STEM образованието е метод, който несъмнено е по-ангажиращ и занимателен за учениците, точно тъй като образователното наличие бива показано по по-интересен и непосредствен до действителния живот метод. Създадохме STEM пакета, с цел да подкрепим и насърчим педагозите в прекосяването към този новаторски способ на преподаване с създадени уроци и насоки.”, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

До 15 юли 2022 година издателството дава STEM пакета на преференциална цена. STEM пакетът обезпечава работата както на учителя, по този начин и на всички възпитаници, на които той води STEM часове. Всяко учебно заведение, декларирало пакет, ще получи особено образование за работа със софтуера. Демонстрационно видео с част от наличието, няколко STEM урока и повече информация за офертата може да получите.

Чрез цифровите STEM уроци се осъществя сполучливо междупредметно взаимоотношение посредством световни тематики от образователните стратегии. Във всяка тематика има обща мотивационна част, разнородни задания за групова работа по планове, извършения за резюме, показване на специалност и оценъчен съставен елемент.

STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) е образование, което е фокусирано върху просвета, технологии, инженерство и математика. Подходът се основава на концепцията за фокусирано образование по четирите посоки интегрирано в поредна парадигма на образование, основана на действително приложение.

Специално внимание ще бъде отделено на тематиката за STEM образованието и пакетът предлаган от издателството на първия народен конгрес „ Стратегии и решения за работещо STEM обучение “, проведен в партньорство с издателство Клет България и в. “24 часа”, който ще се организира през ноември.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР