Издателство Дуо Дизайн представя Зъбар злобар - една болезнено смехотворна

...
Издателство Дуо Дизайн представя Зъбар злобар - една болезнено смехотворна
Коментари Харесай

Колко страшен може да е един зъбар, та да го помислиш за злобар

Издателство " Дуо Дизайн " показва " Зъбар злобар " - една мъчително смехотворна история от английския комик, актьор и създател Дейвид Уолямс.

Колко заплашителен може да е един зъбар, та да го помислиш за злобар? И в случай че това не просто е зъбар, а жена зъбар? И може ли да съществува освен самодива на зъбчетата, само че и магьосница на зъбките? Що за човек би кръстил котката си Зъбла...

Читателите на " Детски Дневник " могат да получат с 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.

От декември книгата е по книжарниците, а " Детски Дневник " разгласява фрагмент от нея, възложен от издателство " Дуо дизайн ":

...
Косата на госпожица Пломба беше платиненоруса, повдигната в идеално стегната прическа, каквито човек нормално вижда единствено на главите на кралици и министър-председателки. Бе завършена тъкмо като сладолед " Мистър Уипи ", само че несъмнено, без шоколадовата пръчица.

При избрана светлина зъболекарката изглеждаше доста остаряла. Чертите ѝ бяха тесни и остри, а кожата – бледа като сняг. Само че тя усърдно си бе нанесла толкоз доста грим, че не бе допустимо да се дефинира на какъв брой години е.

50?

90?

900?

Накрая госпожица Пломба доближи предния завършек на залата, обърна се и се усмихна. Ниското зимно слънце грееше през високите прозорци и се отразяваше в зъбите ѝ, което накара седящите на първите няколко реда да си закрият очите.

– Добро утро, деца! – сподели тя бодро. Говореше напевно, като че ли рецитираше стихотворение за детската градина. Децата заедно изстенаха недоволно, че им се приказва като на бебета.

– Казах Добро утро, деца – повтори зъболекарката и се втренчи властно в тях. Толкова властно, че скоро всички притихнаха. После в един глас всички възпитаници отвърнаха:

– Добро утро.

– Нека се показва. Аз съм новата ви зъболекарка. Името ми е госпожица Пломба, само че аз апелирам всичките си дребни пациенти да ми споделят " мамче ".

Алфи и Габс си размениха невярващи погледи.

– И по този начин, може ли да чуя едно мощно " Здравей, мамче "? На три! Едно, две, три
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР