Изданието Reboot подреди класацията с най-сексапилните плешиви мъже в света

...
Изданието Reboot подреди класацията с най-сексапилните плешиви мъже в света
Коментари Харесай

Феновете са възмутени, след като принц Уилям е обявен за „най-сексапилният плешив мъж на 2023 г.“

Изданието Reboot подреди класацията с най-сексапилните плешиви мъже в света за 2023 година. В битката за купата бяха здравеняци и богаташи като Вин Дизел, Джеф Безос и Джейсън Стейтъм.

Но първо място сграбчи не какъв да е, а принцът на Уелс, бъдещият крал, брачен партньор на Кейт - принц Уилям.

Следващият крал на Англия съумя да детронира Вин Дизел от първото място. Изданието подреди чудноватата ранглиста на база броя на интернет търсенията на известни плешиви мъже без ризи или голи. Но това не е единственият симптом, по който са подредени сексапилните плешивци.

Проверката за търсене в интернет е единствено един от критериите. След това изследването на Reboot проучва височината на известните плешиви мъже, чистото им положение и до каква степен те подхождат на математическото " златно сечение ", което сякаш демонстрира " идеалните " пропорции, употребявани в известни творби на изкуството. След това са употребявали различен индикатор - " фактор на блясъка ", с цел да дефинират блясъка на скалпа на всеки кандидат. Те също по този начин изследват и дълбочината на гласа на известните мъже - индикатор, по който принц Уилям се е показал сносно.

" Ентъртейнмънт Уикли " написа, че принц Уилям е разказан като секси мъж 17,6 милиона пъти в разнообразни блогове, отчети, публикации и уеб сайтове, налични в търсачката на Гугъл.

Ето по какъв начин наподобява класацията и каква оценка са получили от изданието кандидатите:

№ 1: принц Уилям (9,88)
№ 2: Вин Дизел (8,81)
№ 3: Джейсън Стейтъм (8,51)
№ 4: Самюъл Л. Джаксън (7,31)
№ 5: Джеф Безос (7,12)
№ 6: Майкъл Джордан (7,95)
№ 7: Дуейн Джонсън (6,90)
№ 8: Шемар Мур (6,75)
№ 9: Шакил О`Нийл (6,50)
№ 10: Тери Крюс (6,32)
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР