Изданието на Fast Company, което включва 50-те най-иновативни компании за

...
Изданието на Fast Company, което включва 50-те най-иновативни компании за
Коментари Харесай

Най-иновативните компании за 2018-а

Изданието на Fast Company, което включва 50-те най-иновативни компании за миналата година е към този момент факт. Разгледани са над 360 предприятия от близо 60 разнообразни категории, като се стартира от електронните и софтуерни трансформации и се стигне до естествена гума, която да опази тропическите гори.

Сред първите 10 доминират софтуерни компании предложили и осъществили новаторски решения.

Лидер е Apple, а повода заради която е определена: за основаването на бъдещето още през днешния ден.

Следва я Netflix за усъвършенстването на дребния екран и опцията потребителите да гледат сериали от всяко устройство.

Трета е Square, която е оценена поради намирането на още изгоди от банките.

Телекомуникационната компания Tencent се подрежда четвърта за преместването на наличие на високо равнище. С това, че доближава до всяка точка с продуктите, които предлага, Amazon e пета. Следва я Patagonia, производител на облекло за намерено, която е известна с екологичните си решения и отношение към природата. Причината за място измежду първите 10 е, че развива концепцията всеки бизнес да има обществена задача. Седма е фармацевтичната компания CVS Health със здравословни оферти, поради отварянето на нови порти пред здравето на индивида.

The Washington Post заема осмото място поради непрестанните нововъведения, които не стопира да прави, с цел да бъде в крайник с новите технологии, макар, че е една от най-старите медии. Девета е Spotify, чиито старания да насочва аудиторията към новите актьори, са оценени високо. В челните 10 позиции влиза и NBA, поради устрема ѝ да направи лигата налична за всеки неин почитател по света без значение на какво устройство.

По-познатите марки, които влизат още в класацията, са Instagram, Space X, Gucci, Sephora и Pinterest. Противно на упованията нито Фейсбук, нито Tesla, която се смята за най-изобретателна в електромобилния отрасъл, намират място в 50-те най-иновативни компании за 2018-а година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР