Издали сме индивидуален административен акт, в който са посочени всички

...
Издали сме индивидуален административен акт, в който са посочени всички
Коментари Харесай

Скандалът С Безчинствата На Беър Грилс В Рила Се Разрасна До Небесата!

Издали сме самостоятелен административен акт, в който са посочени всички забрани. Въпреки това, те са нарушили разпоредбите ", безапелационен беше той.

В част от сцените се вижда по какъв начин известният водещ на поредици за оцеляване в дивата природа плува в Каракашевото езеро, което е неразрешено за влизане, пали огън в националния парк, лови и яде жаби. Това са фрапантни нарушавания съгласно правилника на парка.

" Има три вида нарушавания - издадени са три вида наказателни решения към юридическо лице и глобите ще са в размер от 1000 до 10 000 лв. ", разясни Андонов.

Той посочи обаче, че още се обясняват събитията към снимането и дали жабите са донесени от продукцията, или са ловени на място.

Още през вчерашния ден от телевизионния канал " Дискавъри ", който излъчва продукцията обявиха през вчерашния ден, че всички дейности на екипа са били под контрола на чиновници на парка.

Антонов удостовери, че е имало трима чиновници, които са следили целия развой на снимане, само че акцентира, че е разговарял с тях и те са били безапелационни, че пред очите им Беър Грилс и Дерек Хъф нито са палили огън, нито са ловили жаби и още по-малко са плували в езерата.

" Предполагам, че самите фрагменти са снимани в интервал отвън регламентирания за снимане на кино лентата. Проверката ще откри това ", добави Андонов, като разяснява, че евентуално това е станало по изгрев слънце - а на тях им е било позволено да снимат от 8 часа.

По думите му е допустимо Беър Грилс и сътрудникът му да са замърсили езерото, защото са влезнали във водата с раниците си.

" След като има нарушаване, би трябвало да има и санкция. Преди известно време имаше хоро в езерото " Бъбрека ". Наложена е санкция, само че тя към момента не е платена. Ако това не се случи, ще предприемем ограничения посредством Национална агенция за приходите. Тепърва следва да се реши какъв ще бъде размерът на глобата, която би трябвало да заплати екипът на Discovery Channel ", сподели още Андонов.

Според еколога Владимир Милушев няма нарушение на екоравновесието, само че има нарушение на режима и нормите на националния парк и би трябвало да има санкции.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР