Издадено е още едно предупреждение за времето, след като Обединеното

...
Издадено е още едно предупреждение за времето, след като Обединеното
Коментари Харесай

Ледена пързалка Великобритания: Метеорологичната служба издава нови предупреждения за времето, тъй като арктическият взрив затяга хватката

Издадено е още едно предизвестие за времето, откакто Обединеното кралство изтръпна през най-студената нощ на зимата до момента – и една от най-хладните януарски нощи от 14 години.

Жълто метеорологично предизвестие за лед към този момент е в действие в Югозападна Англия, обхващайки елементи от Корнуол, както и простирайки се през елементи от Уелс и до елементи от Северозападна Англия.

Метеорологичната работа сложи предизвестието за времето от 18:00 през днешния ден и продължава до 10:00 на следващия ден. В него се споделя, че заледените петна могат да доведат до спиране на пътуването и това също може да докара до пострадвания заради падение и рухване върху заледени повърхности.

Това се причислява към жълтото предизвестие за метеорологичните условия в елементи от Северна Ирландия и Шотландия защото мощното захлаждане продължава. Части от северна Шотландия също са изправени пред рядко кехлибарено предизвестие за сняг.

Британците трябваше да се завиват на топло през цялата седмица, така ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР