Издаденият тази година албум Spirit едва ли ще се нареди

...
Издаденият тази година албум Spirit едва ли ще се нареди
Коментари Харесай

Depeche Mode с ново великолепно ВИДЕО

Издаденият тази година албум Spirit надали ще се подреди до най-„ хитовите “ и без съмнениe няма да бъде най-продаваният артикул на Depeche Mode. Това няма по какъв начин да тормози именитата група. Не единствено тъй като те добре знаят, че за цялостното абсорбиране на техните албуми е нужно време, а и тъй като имат собствен проект по представянето на spirit и го следват неотклонна.
И по този начин, в разгара на международното си турне по показване на новия материал (което подминава България, уви), те пускат един страховит, същински изкусен клип към Cover Me – една от най-запомнящите се композиции от Spirit.

Чернобял, космически и халюцинационен, клипът е по-скоро арт филм за един озовал се в странна нова галактика астронавт, в сравнение с следващото безсмислено видео с блестящи светлини и танцуващи дами.

Съвсем предстоящо, режисьор е дългогодишният съмишленик на Depeche Mode – гениалният фотограф Антон Корбийн. Не единствено ние го намираме за талантлив – групата за следващ път е очарована от работата му. „ Удивен съм от метода, по който се получи клипа “, изяснява фронтменът Дейв Геън. „ Защото дълго време си представях, че Cover Me е разграничена на две елементи. И във видеото е същото – в един миг скитам из настоящия свят, а в идващия се качвам на галактически транспортен съд и излитам. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР