Издаденият тази година албум Spirit едва ли ще се нареди

...
Издаденият тази година албум Spirit едва ли ще се нареди
Коментари Харесай

Гледайте великолепното ново видео на Depeche Mode

Издаденият тази година албум Spirit надали ще се подреди до най-„ хитовите “ и без подозрения няма да бъде най-продаваният артикул на Depeche Mode. Това няма по какъв начин да тормози именитата група. Не единствено тъй като те добре знаят, че за цялостното абсорбиране на техните албуми е нужно време, а и тъй като имат собствен проект по представянето на spirit и го следват неотклонна.

И по този начин, в разгара на международното си турне по показване на новия материал (което подминава България, уви), те пускат един страховит, същински изкусен клип към Cover Me – една от най-запомнящите се композиции от Spirit.



Чернобял, космически и халюцинационен, клипът е по-скоро арт филм за един озовал се в странна нова галактика астронавт, в сравнение с следващото безсмислено видео с блестящи светлини и танцуващи дами.

Съвсем предстоящо, режисьор е дългогодишният съмишленик на Depeche Mode – гениалният фотограф Антон Корбийн. Не единствено ние го намираме за талантлив – групата за следващ път е очарована от работата му. „ Удивен съм от метода, по който се получи клипа “, изяснява фронтменът Дейв Геън. „ Защото дълго време си представях, че Cover Me е разграничена на две елементи. И във видеото е същото – в един миг скитам из настоящия свят, а в идващия се качвам на галактически транспортен съд и излитам. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР