Изчезването на Кейт Мидълтън от публичното пространство продължава да бъде

...
Изчезването на Кейт Мидълтън от публичното пространство продължава да бъде
Коментари Харесай

Най-търсената жена в света се появи! Заснеха Кейт Мидълтън на пазар СНИМКИ

Изчезването на Кейт Мидълтън от общественото пространство продължава да бъде заобиколено от клюки и теории и по тази причина, когато беше обявено, че тя и брачният партньор й принц Уилям са посетили фермерския пазар в Уиндзор, мнозина не повярваха заради липса на доказателства. Сега обаче The Sun публикува видео по какъв начин принцът и принцесата на Уелс се разхождат из пазара. 

На фрагментите принцесата се усмихва и изглеждаше спокойна. Тя носи бяла пазарска чанта в лявата си ръка и приказва с Уилям за нещо. Носи черен чеп, натикан в чорапи, маратонки и горнище с цип. Принцът е със сини дънки, маратонки и яке и нахлупена бейзболна шапка ниско на челото си.



Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели, че " изцяло необикновеното " държание на 42-годишната Катрин демонстрира, че тя е " цялостна с сила " след дълго неявяване от публичното внимание.



„ Абсолютно зашеметяващо е да видиш най-търсената жена в света и обект на спекулации и клюки в обществените медии внезапно да се появи по този метод, изглеждайки не просто здрава, цялостна с сила и необикновено щастлива, само че и без забележими опити да се скрие от публиката. Тук Кейт върви пред Уилям, като прави стъпки задоволително огромни, с цел да няма намек за някаква продължаваща уязвимост. Докато Уилям отчасти крие лицето си под шапката си и навежда глава, езикът на тялото на Кейт тук подсказва предпочитание да бъде забелязана. Главата й е повдигната, дългата й коса се развява и има необятна усмивка на лицето си, която като че ли алармира, че е оптимистична и радостна.Това е много извънредно държание на езика на тялото за водещ член на кралското семейство, който приказва „ тайно “ на обществено място, и това допуска, че е напълно естествено това да се прави от позиция на усмиряване на почитателите и потушаване на всички токсични клюки “, обясни Джеймс в коментар за Mail.Online.



Мъжът, снимал двойката на своя Apple iPhone 12 Pro, каза пред TMZ, че той и фамилията му са посетили магазина, с цел да „ убият времето “, до момента в който пазарят, и са разпознали Уилям и Кейт. Той бил учуден какъв брой „ щастливи “ наподобяват.



" Когато влязох, се огледах и ги забелязах. Всички изглеждаха щастливи. Честно казано, не проследявам такива вести, само че ги споделих със фамилията си - те споделиха: " О, тя е жива! " Забелязах двойката да избира самун и дамата обърна лицето си и ми се стори, че съм виждал това лице преди. Беше познато. Отидох до колата си и когато излязоха от магазина, просто ги снимах. Мисля, че са минали през портата на територията. Просто изчезнаха и не видях колата. Кейт изглеждаше щастлива и спокойна. Те наподобяват щастливи, единствено че могат да отидат до магазина и да поддържат връзка. Кейт изглеждаше облекчена, като че ли извършването на покупки е било сполучливо. Беше естествено ”, сподели очевидецът, чието име не се посочва.



Дворецът Кенсингтън в този момент работи с гурутата по връзки с обществеността, с цел да изготви графика на Кейт, когато тя се върне на работа. Смята се, че нейният нов персонален секретар, подполковник Том Уайт, и персоналният секретар на Уилямс, Иън Патрик, са част от старши екип, работещ непрекъснато, откакто се появиха клюки за интрига към нейното неявяване от публичното внимание, съобщава The Mirror.

„ Екипите работят непрекъснато, с цел да разработят проект за връщането на принцесата на Уелс на работа след седмици на голям напън. Всички те знаят, че светът ще следи след седмици на интензивни спекулации и постоянно странни мнения в обществените медии “, сподели дворецът.

Припомняме, на 17 януари дворецът Кенсингтън разгласи, че Кейт е била призната в лондонската клиника в Мерилебоун, централен Лондон, за „ планова коремна интервенция “ предходния ден. Говорителят на принцесата добави, че въз основа на актуалните медицински препоръки е малко евентуално тя да се върне към публичните отговорности преди Великден. Той сподели, че Катрин персонално желае да резервира здравната си информация поверителна и сподели, че ще даде актуализации единствено в случай че има „ забележителна нова информация за шерване “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР