Изчезването и появата на кораба след 90 години, не може

...
Изчезването и появата на кораба след 90 години, не може
Коментари Харесай

Кораб, отплавал към Бермудския триъгълник през 1925г. се завърна 90 години по-късно

Изчезването и появяването на кораба след 90 години, не може да бъде обяснено с естествени феномени или човешки неточности.

Крайбрежната защита на Куба откри транспортен съд в Карибите, който изчезва в Бермудския триъгълник преди съвсем век. На 18 май управляващите в Куба оповестиха, че бреговата защита е разкрила остарял транспортен съд без екипаж в Карибите. Според тях откритият транспортен съд е прочут американски SS параход. „ Котопакси “, липсващ в Бермудския триъгълник на 1 декември 1925 година

Кубинските управляващи записаха появяването на кораба на 16 май. Тогава той ненадейно се появява западно от Хавана в лимитираната зона. След продължителни несполучливи опити да се свържат с екипажа на кораба, бяха изпратени три патрулни лодки на кубинската брегова защита, които го прихващаха.

Приближавайки се до задачата, граничарите бяха шокирани от видяното. Корабът беше ръждясал и явно доста остарял. Те бяха още по-изненадани, когато се качиха на кораба - на него нямаше екипаж и на всички места царуваше запустение. Веднага беше видно, че корабът е зарязан от десетилетия.

По-късно се оказа, че откритият транспортен съд е издигнат преди 100 години и е легенда за Бермудския триъгълник. Оказа се, че откритият транспортен съд е същият " Котопакси ", който мистериозно изчезна през 1925г.

По време на инспекцията на кораба на борда е открит дневникът на капитана, който е служил сега на изгубването на кораба, в клиничната навигационна компания Clinchfield. Автентичността на дневника бе доказана от специалист от Куба Родолфо Крус Салвадор. Той сподели, че бордовият дневник съдържа доста скъпа информация за всекидневието на екипажа, само че за жалост не даде никакви улики за изгубването на кораба и неговия екипаж.

Документът разказва забавни детайлности, записани преди изгубването на кораба. Последното регистриране в бордовия дневник е направено на 1 декември 1925 година На този ден е SS. Котопакси извика злополучие и спря да поддържа връзка. Оттогава към този момент съвсем 90 години няма информация за кораба. На 31 декември 1925 година той е включен в регистъра на изчезналите хора и макар обстоятелството, че в последното си известие екипажът оповестява, че корабът потъва, той става част от легендата за Бермудския триъгълник.

Котопакси напуща пристанището на Чарлстън в Южна Каролина на 29 ноември 1925 година По време на отпътуването на борда имаше 32 моряци, отпред с капитан Майер. Корабът е трябвало да достави 2340 тона въглища до столицата на Куба - Хавана, само че по незнайна причина изчезна при незнайни условия два дни след излизането от пристанището.

Тъй като няма информация за местонахождението на товарния транспортен съд през последните 90- години, вицепрезидентът на Министерския съвет на Куба военачалник Абелардо Коломе даде обещание, че управляващите на страната му ще проверяват, с цел да разкрият мистерията към изгубването и появяването на мистериозния транспортен съд.

Припопняме, че Бермудският триъгълник обгръща региона сред Бермудите, Маями и Пуерто Рико. В този регион десетки самолети и кораби изчезнаха незнайно, ориста на множеството от които към момента не е известна. Виновниците за тези мистериозни изгубвания са наречени от свръхестествени сили, до интригите на извънземните цивилизации.

Тези теории обаче са известни основно измежду хората и учените не ги разпознават и изясняват всички аномалии на Бермудския триъгълник с човешки неточности при контрола на самолети и кораби и всевъзможни естествени феномени.

Но мистериозният външен тип на именития SS. „ Котопакси “ провокира огромен интерес в научните среди и това би трябвало да накара доста специалисти да преразгледат своите убеждения по този въпрос, тъй като неочакваното връщане на кораба след 90-годишно неявяване не може да бъде обяснено с естествени феномени и човешки неточности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР