Изчезналото тази сутрин момиче от село Болярово е намерено в

...
Изчезналото тази сутрин момиче от село Болярово е намерено в
Коментари Харесай

Сирийското момиче от Болярово е намерено със следи от насилие

Изчезналото тази заран момиче от село Болярово е открито в приемливо положително положение, само че с забележими следи от принуждение, животът му е отвън заплаха, съобщи на брифинг Ваня Христева, областен прокурор на Пловдив. Все още не може изрично да се удостовери каква е повода за следите от пострадвания. Работи се по всички версии.

Изяснява се възрастта на детето, поради обстоятелството, че произходът му не е български, ревизира се дали документите е изрядна и дали подхожда на действителната възраст, заяви Българска национална телевизия.

Открито е от полицейски чиновници в непосредствена непосредственост до дома, на към 200 метра, в неподвижно положение. Изясняват се аргументите за отсъствието от вкъщи му. Не е открито в изоставена къща, а в парк наоколо до необитаема сграда.

" Получен е сигнал за звуци, които се чуват от мястото, където е открито ", добави комисар Васил Костадинов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

" Те не приказват български. Децата не вървят на учебно заведение. Майката ги гледа, бащата работи.
Едва вечерта, в непосредствена непосредственост до дома на фамилията, служители на реда чули детски рев ", сподели още Стефка Милиева, кмет на село Болярино.

Детето не приказва български, връзката се прави с преводач. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР