Изчезналият преди месец студент от пазарджишкото село Сарая Николай Митов

...
Изчезналият преди месец студент от пазарджишкото село Сарая Николай Митов
Коментари Харесай

Откриха в езерото на Казичене тялото на изчезналия студент

Изчезналият преди месец студент от пазарджишкото село Сарая Николай Митов е бил открит мъртъв във водите на езерото в софийското село Казичене, оповестява " Монитор ". Новината удостовери бащата на момчето-Валентин Митов, който сломен, в продължение на 39 дни очакваше някаква новина за сина си.

Николай се бил прибрал в родния си дом за Коледните и Новогодишните празници, с цел да се види с татко си и сестра си Десислава. Майката на младежа - Иванка, била умряла преди десетина години. Николай си тръгнал назад за София на 4 януари т.г., защото бил второкурсник в Софийския университет " Св. Кл. Охридски ".

Преди да се върне на село, момчето изкарало курс за сервитьор в столичен ресторант и околните му очаквали да се яви на изпит и да стартира работа там, само че вместо това на 6 януари той отишъл да работи в колцентър за продажби по телефона. На новото работно място обаче останал единствено 4 дни и на 10 януари споделил, че се отхвърля.

Това обаче не загатнал нито на татко си, нито на своите другари. За финален път Валентин се чува със сина си на 19 януари. Момчето споделило, че защото е неделя, не е на работа.

" Не говорихме доста. Питах го за работата и университета. Дали има пари, дали се храни ", споделя бащата. Още ме образоват на работата, дал отговор Николай.

Каква е повода да не каже, че е напуснал, не е ясно. Пет дни по-късно, на 24 януари, Валентин се пробва да се свърже със своя наследник, само че се оказва, че телефонът му е изключен.

Навръх националния празник 3 март тялото на момчето е било намерено. Към момента не е ясна повода за гибелта на студента. Бивши съученици и учители от Математическата гимназия " К. Величков " в града сложиха жалейки на профилите си в обществената мрежа в памет на откритото мъртво момче.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР