Изчезналият бургазлия Петър Николов е известен рапър, съобщава Флагман, позовавайки

...
Изчезналият бургазлия Петър Николов е известен рапър, съобщава Флагман, позовавайки
Коментари Харесай

Младият бургазлия, изчезнал мистериозно на път за Прага, се оказа известен рапър

Изчезналият бургазлия Петър Николов е прочут рапър, оповестява " Флагман ", базирайки се на свои източници. 28-годишния мъж изчезна безследно нощес, околните му нямат никаква връзка с него.

Младежът почнал хип хоп кариерата си в групата „ Добри момчета “, след това почнал да гравитира към небезизвестните Е.С.С.С., който преди няколко години безусловно превзеха България с песните си.

Той се видял нощес със свои приятели, само че си тръгнал по-рано . Готвел се да снима клип в чешката столица Прага, която е известна дестинция измежду младите българи.



Петър, известен с рап прозвището си pepe shitz, отпътувал късно нощес за София, откъдето трябвало да хване рейс за Прага в 10 ч. тази заран. Това обаче не се случило, сподели майка му Фани Николова. Тя е позвънила на компанията, която е трябвало да извърши транспорта, откъдето й декларирали, че синът й не се е качил на рейса. Телефонът му е изключен.



Ако имате информация за изчезналия бургазлия, свържете се с майката на изчезналия рапър, или непосредствено с полицията. Проблемът е, че не се знае къде тъкмо и по кое време се е изгубила връзката с младежа.

Tой ще бъде разгласен за национално търсене, в случай че не се появи в околните часове.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР