Изчезналата Елена и децата й са обявени за международно издирване

...
Изчезналата Елена и децата й са обявени за международно издирване
Коментари Харесай

МВР: Изчезналата Елена и децата й са установени на територията на друга страна, не в Турция

" Изчезналата Елена и децата й са оповестени за интернационално търсене и се водят безследно изчезнали. Установени са на територията на друга страна, не са в Турция ", заяви " 24 часа " като се базира на информация от Министерство на вътрешните работи.
 
От вътрешното министерство допълват, че дамата е жива и здрава. Дъщеря й Сияна и синът й Кристиян също са с нея. " Тя има право да резервира местонахождението си все още ", настояват още от ведомството.
 
На 27 август Елена и двете ѝ деца Кристиян и Сияна изчезват от хотел в Истанбул, където тримата били отседнали дружно с бащата на децата - Станислав Станев. От хотела разясниха, че фамилията постоянно посещава комплекса и че Елена е напуснала стаята си късно през нощта дружно с децата. 
 
Защо Елена е излязла от хотела?
" Малкият плачеше и не можеше да заспи, тя ми сподели, че ще слязат до долу на чист въздух, до момента в който аз заспя и той се успокои - изяснява бащата. - Щяха да постоят пред хотела за малко време и да се качат. Хората избързаха да ме обвинят, че надали не сме се скарали, имало е скандал, побой и тя е хукнала да бяга. Няма нищо такова. Искам да кажа, че в този миг тези нападки към мен са изцяло непотребни. Не поисквам на никого да е на мое място. Обичам фамилията си повече от всичко. Не бих протегнал ръка на никого от тях. Не съм го правил. Нека мненията спрат. Разбирам, че всеки мисли първосигнално, поради последните случаи с дами, които са били жертви на домашно принуждение. Аз самият ще си кажа: " Ето, тя е избягала от него, тъй като той я е тормозил ", само че повярвайте ми няма нищо такова. Искам да са живи и здрави и още веднъж да бъдем дружно. Само това. Нека управляващите си свършат работата, а не да бездействат ".
 
В момента Елена има документи за идентичност в себе си. " Когато напусна хотела, те бяха в нея, както и паспортите на децата. Носеше ги в една дребна алена чантичка ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР