Изчезнала преди две години колумбийка беше открита жива в морето,

...
Изчезнала преди две години колумбийка беше открита жива в морето,
Коментари Харесай

Изчезнала преди 2 години жена открита жива в морето

Изчезнала преди две години колумбийка беше открита жива в морето, покрай колумбийския бряг в събота, оповестява ndtv.

Анжелика Гайтан била открита от рибаря Роландо Висбал да се носи по водата на 1,9 км от град Пуерто Колумбия.

Рибарите незабавно я издърпали в лодката и оказали първа помощ, тъй като имала хипотермия.

Висбал споделя, че забелязал нещо да се носи във водата и изначало си помислил, че е някакъв пън, само че в същия миг Анжелика немощно вдигнала ръка, с цел да помоли за помощ.



Според риболовците първите думи, откакто била издърпана на лодката, били: „ Родих се още веднъж, Господ не разреши да умра”.

Тя бързо била закарана до брега, където локалните поданици се погрижили за нея, до момента в който пристигна кола за спешна помощ.

Анжелика в началото разказала, че след изгубването от вкъщи си преди 2 години не помни нищо. След като управляващите съумели да открият самоличността ѝ, нейната история изплувала.

Пред RCN Radio Гайтан обяснила, че е изчезнала, откакто избягала от насилствена връзка през септември 2018 година Жената се скитала 6 месеца по улиците, преди да потърси помощ в офиса на организация за отбрана на дамите в Баранкила.

Заради домашното наилие, на което е била подложена, управляващите въвели ограничения за отбраната на дамата. Те ѝ назначили защита, с цел да не разрешат на някогашният ѝ сътрудник да я приближи.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР