Изчезнал е синът на Заместник-министър на енергетиката Пламен Данаилов от

...
Изчезнал е синът на Заместник-министър на енергетиката Пламен Данаилов от
Коментари Харесай

Синът на министър изчезна: Пламен Данаилов от ИТН моли за помощ

Изчезнал е синът на Заместник-министър на енергетиката Пламен Данаилов от " Има Такъв Народ ". Това заяви той във Facebook:

" Здравейте, другари! Пиша с зов за ПОМОЩ! От 10.30 часа през днешния ден нямаме връзка със сина ни, 15 годишно момче, Алекс.

За последно е забелязан на писта А5, ПАМПОРОВО! Облечен е с черен ски екип и черна каска, висок към 185. Обявен е за търсене. Детето няма телефон. Моля Ви, в случай че някой го забележи да се обади на телефон: 0899929696

Кой е Пламен Данаилов? 

Визитката на Пламен Данаилов в уеб страницата на " ИТН " е сбита на фона на биографичните информации за други членове на експертните групи на партията. Посочва се, че Пламен Данаилов е приключил висшето си обучение в УНСС със специалности Финанси и Счетоводство и надзор.

Професионалната му активност е разказана с " над 20 година опит на висши управнически длъжности в огромни интернационалните компании " и с позицията на " Управител на консултантска компания в областта на финансовите услуги ".
Икономист от партията на Слави Трифонов уточни пътя към енергийната самостоятелност
В обновения държавен бюджет пари за подкрепяне на бизнеса, по отношение на високите цени на ел. сила, ИМА! При осъществяване актуал...
Прочети повече
Търговският указател демонстрира, че Пламен Данаилов е притежател в няколко компании - " Локус ", " Файнанс Консулт ", " Соф прайс консулт ". Бил е ръководител на Камарата на самостоятелните оценители в България от 2017 година до октомври 2020 година

Профилът му в LinkedIn демонстрира, че от 2005 до 2007 година е бил финансов управител на Publicis Groupe в България, а от 2007 до септември 2008 - в AstraZeneca. Работил е и като основен финансов шеф на КАИ Груп. В предизборните прояви на Има Такъв Народ преди изборите на 11 юли той е индивидът, който показва икономическите цели на партията.

В изявление за бТВ той се афишира за понижаване на каузи на страната в разпределението на средствата от Брутният вътрешен продукт от 43% до 38% в края на възможния мандат на Има Такъв Народ, за опазване на плоския налог, само че с въвеждане на необлагаем най-малко, облекчения при корпоративния налог на избрани групи вложители и за участие в Еврозоната, само че в миг, в който България е достигнала равнището на средноевропейските приходи.

Пламен Данаилов не присъстваше в първия препоръчан състав на кабинет, в който Николай Василев беше номиниран за министър председател. Мястото на кандидат-министър на финансите в него се заемаше от Мария Бойчинова, някогашен помощник на Василев в " Експат ".

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР