Изчезна шефът на КАТ-Казанлък! Издирват го Няма следа от пистолета

...
Изчезна шефът на КАТ-Казанлък! Издирват го Няма следа от пистолета
Коментари Харесай

Гореща следа! Какво разкриха съседи на изчезналия шеф на КАТ

Изчезна шефът на КАТ-Казанлък! Издирват го Няма диря от револвера на изчезналия началник на КАТ-Казанлък

Изоставени ключове са били първата диря, по която се е схванало, че нещо необичайно се е случило с шефа на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Както към този момент съобщихме, той изчезна мистериозно преди дни.

Драмата към случилото стартира да се задълбочава. Вчера сестра му направи парещ зов във фейбук. Днес се разбра, че точно тя е видяла изоставените ключове на брат й, които били на вратата на дома им, където той живеел откакто се развел. Самата врата пък била отключена. Тогава тя се усъмнила, че нещо се е случило с брат й и подала сигнал в полицията.

Според bTV сестрата на Николов цяла нощ е била в полицията на разпит. „ Не е имал проблеми със сестра си. Те доста се обичаха “, показа съседка на Николов и сестра му. Неизвестните с изчезналия началник на казанлъшкото КАТ не престават „ Много положително момче е. Все поздравяваше. Много скърбя за него. Дано не му се е случило нещо неприятно и дай Боже да е добре. Последно го видях във вторник, когато изкарваше колата си “, сподели друга комшийка.

„ Аз видях единствено същия ден, само че него го нямаше. Но видях едно високо момче, което беше до колата. Но не го не го познавам “, показа още комшийката. Те бяха безапелационни, че не са знаели Николов да е имал здравословни проблеми, както стана ясно по-рано през днешния ден: „ Той беше състезател. Не знаем да е имал проблеми “.

Междувременно стана ясно, че през днешния ден ще се ревизират и камерите от входа и изхода на града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР