Изчакваме Мария Габриел, имаме още един финален разговор. Докато не

...
Изчакваме Мария Габриел, имаме още един финален разговор. Докато не
Коментари Харесай

Денков: С Габриел имаме финален разговор, съставът е консенсусен

Изчакваме Мария Габриел, имаме още един заключителен диалог. Докато не се забележим с нея не мога да кажа какъв ще е дневният ред за през днешния ден. Вчера през всички национални препоръки на партиите на нашата коалиция беше признат този състав, съставът беше този, които излезе в края на деня, и това е което сме предложили.


Това съобщи номинираният за министър председател от ПП-ДБ акад. Николай Денков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Нека да напомня, че този състав беше изваден в напълно друга обстановка още преди да е почнало връчването на мандатите. Беше подложен въпрос по какъв начин би изглеждал един кабинет, тогава показахме това, което можехме да покажем като политическа мощ. Сега приказваме за търсене на състав, които да получи по-широка парламентарна поддръжка. Състава е ориентиран към включване на повече специалисти ”, добави той.

Според него съставът не е изработен, с цел да бъде партиен, а да свърши работа. Акад. Денков разяснява, че с ГЕРБ към момента си нямат доверие, само че той счита, че може да има доверие на Габриел. “Разговорите с нея от самото начало вървят градивно, чуват се причините. Както ще видите съставът е консенсусен “, посочи той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР