Изчаках няколко дни премиерът да реагира на думите на македонския

...
Изчаках няколко дни премиерът да реагира на думите на македонския
Коментари Харесай

Нинова призова Борисов да не мълчи за думите на Заев за Илинденското въстание



" Изчаках няколко дни министър председателят да реагира на думите на македонския му сътрудник Зоран Заев, че " Илинденското въстание е македонско ", само че той мълчи и до през днешния ден .

" Поемам отговорността да кажа следното: персоналното ми другарство с господин Заев , общите хрумвания и взаимната работа сред Българска социалистическа партия и СДСМ, общото бъдеще на двете страни като част от Европейския съюз и НАТО са доста значими и ние държим на тях , само че историческата истина е една и не може да бъде подценявана и преиначавана ", написа във Facebook ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

 Борисов усеща положителен резултат от Договора с Македония Обновена
Борисов усеща положителен резултат от Договора с Македония

Чества със Заев в Благоевград 115-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание

Нинова разяснява, че схваща комплицираната вътрешнополитическа обстановка в Република Македония , идния референдум и деликатните салда, само че смята, че не би трябвало да се вземат решение за сметка на България и да не се слагат на тестване нежните основи на добросъседството, градени с труд и вяра през последната година.

" Призовавам премиера Борисов да се откаже от политиката на безмълвно единодушие с такива изказвания, тъй като по-късно това може да се върне като бумеранг против България ", написа ръководителят на Българска социалистическа партия.

 По евростандартите Илинденско-Преображенското въстание към този момент е джендър протест
По евростандартите Илинденско-Преображенското въстание към този момент е джендър протест

От честването излиза, че въстаниците не са нито чистокръвни българи, нито коминтерновски македонци, а необятно скроени европейци, борели се за Европа без граници и без народи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР