Избягването на кофеина е един от най-старите трикове в книгата,

...
Избягването на кофеина е един от най-старите трикове в книгата,
Коментари Харесай

Експерт предупреждава, че популярната напитка може да „съсипе качеството на съня“ - и не е кофеин

Избягването на кофеина е един от най-старите трикове в книгата, когато става въпрос за заспиване - само че се оказва, че има друга вкусна напитка би трябвало да стоим настрани.

Почти един на всеки пет души в Обединеното кралство не спи задоволително в Обединеното кралство, а през 2022 година цели 74% от възрастните оповестяват за утежняване на качеството на съня, съгласно Medscape. Тъй като е Световният ден на съня (15 март), значимо е да се консултираме със себе си, с цел да забележим дали има неща, които можем да създадем, с цел да подобрим качеството на съня си.

Някои препоръки за съня са супер явни – като да стоим надалеч от цифрови устройства и четене преди лягане. Междувременно някои специалисти настояват, че яденето на киви преди лягане или отварянето на прозореца може да ви помогне да заспите по-бързо.

И без подозрение има някои други по-малко явни неща, които може да не сте обмислили. Може да се почувствате супер сънливи, откакто изпиете халба бира или чаша вино, само че се оказва, че алкохол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР