Избягалият затворник Борис Иванов не беше открит в района между

...
Избягалият затворник Борис Иванов не беше открит в района между
Коментари Харесай

Приключи спецакцията в Ловешко, избягалият затворник остава на свобода

Избягалият пандизчия Борис Иванов не беше открит в региона сред ловешките села Александрово и Дренов.
Издирването на Иванов е траяло до 11 часа през днешния ден, само че акцията завърши без триумф. Там полицията и жандармерията претърсваха цяла нощ. Около 200 чиновници на Министерство на вътрешните работи се включиха в издирването му, откакто нощес е бил получен сигнал, че той се намира в региона.
Сигналът е подала жителка на село Александрово: "Лаеха кучетата, излязохме и оня човек, дето по тв приемника сме го видели, същият човек беше. Снощи в един и половина. Веднага се обадиха на полицията и доста служители на реда имаше, доста, доста. Насам потегли, но не можахме повече, ние от боязън не сме излезли към този момент вънка. Самичък беше. Нямаше нищо на ръцете му или пък да е почукал да желае самун или водичка, щяхме да му дадем. Какво да вършим? Ние сме страхливи. "
Щателно беше претърсена слънчогледова равнища, само че пандизчията по този начин и не беше открит.
В село Александрово към момента има засилено полицейско наличие. Продължава претърсването на региона, което по информация на Националното радио ще продължи и в други прилежащи села в Ловешко.
Иванов избяга в четвъртък сутринта малко след 10 часа от работен обект край Ловеч - млекопреработвателна компания, където е работил дружно с други пандизчии. Те са го подгонили след бягството му, само че не са съумели да го задържат. Мъжът е бил на този обект от няколко дни, откакто е бил изместен от затворническото общежитие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР