Избягалият затворник Борис Иванов, който бе хванат преди малко в

...
Избягалият затворник Борис Иванов, който бе хванат преди малко в
Коментари Харесай

Пандизчията Борис хвърлил в ужас старците в Ловешко! Цялото ръководство на МВР пътува към мястото

Избягалият пандизчия Борис Иванов, който бе заловен доскоро в слънчогледова равнища край в региона на гарата в Летница, е бил видян късно нощес сред селата Александрово и Дренов. Бил е видян и в самото Александрово и в село Дойренци.

" Лаеха кучетата, излязохме и оня човек, дето по тв приемника сме го видели, същият човек беше. Снощи в един и половина. Веднага се обадиха на полицията и доста служители на реда имаше, доста, доста. Насам потегли, но не можахме повече, ние от боязън не сме излезли към този момент вънка. Самичък беше. Нямаше нищо на ръцете му или пък да е почукал да желае самун или водичка, щяхме да му дадем. Какво да вършим? Ние сме страхливи”, споделя жителката на Александрово, представена от БНР.

Припомняме, че Борис Иванов избяга в четвъртък сутринта малко след 10 часа от работен обект край Ловеч - млекопреработвателна компания, където е работил дружно с други пандизчии. Те са го подгонили след бягството му, само че не са съумели да го задържат. Мъжът е бил на този обект от няколко дни, откакто е бил изместен от затворническото общежитие. Борис Иванов изтърпява 13-годишна присъда за няколко закононарушения.

При задържането си, Иванов се е опитал да вземе стара жена за пленник, само че след намесата на отряда на баретите дамата е била освободена, а пандизчията арестуван.

В издирването на мъжа участваха екипи на жандармерията, полицията и Специализирания отряд за битка с тероризма.

Очаква се Иванов да бъде върнат в Ловешкия затвор, само че най-вероятно първо ще бъде откаран в Следствения арест в полицията в Ловеч. Цялото управление на Министерство на вътрешните работи пътува за Ловеч, където се чака специфична конференция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР