Избягалият преди години от Белослав амбизиозен театрал e зарязал спортните

...
Избягалият преди години от Белослав амбизиозен театрал e зарязал спортните
Коментари Харесай

Наричат Иво Аръков баболюбец заради новата му тръпка

Избягалият преди години от Белослав амбизиозен театрал e зарязал спортните облекла и прически и се движи безпрепятствено избръснат и подстриган съвсем като млад предприемач.

Завоят се дължи на новата му любовна тръпка – 48-годишна столична юристка, която желала младият й обичан да захвърли раздърпаните парцали, да обръсне брадата си и да попълни дрешника си с елегантни и изискани костюми, за които персонално заплатила, шушукат клюкари.

Тя упорствала, мъжът до нея да дава отговор на статута й, въпреки и да е беден артист с несполучлива кариера.

Попрецъфтялата дама се срещнала с бившето гадже на Мика Стоичкова преди 3 месеца, а ролята на сватовница изиграла колежката на Иво от Би Ти Ви Радост Драганова.

Синеоката водеща карала преди две десетилетия стаж в адвокатската фирма на по-възрастната дама и двете останали приятелки до през днешния ден.

Новата тръпка на актьорчето е нотариус в столичния квартал „ Младост” и разполага със забележителни финансови средства.

Двете й пораснали дъщери са студентки в Англия, тя даже разполага с персонален водач и живее в необятен апартамент на седемцифрена стойност наоколо до постройката на Българска национална телевизия.

Разбира се, Аръковата спекулация не е останала незабелязана от сътрудниците му в Би Ти Ви.

Телевизионерите без никакви терзания го назовават в лицето Еманюел, по алюзия с френския президент Макрон, чиято брачна половинка е четвърт век по-възрастна от него.

Зад гърба му обаче му викали „ баболюбеца “, защото не можели да проумеят влечението му към толкоз по-възрастни от него дами.

Иво гневно защитавал избора си и твърдял, че е доста по-добре да си с улегнала жена, в сравнение с с някоя 20-ина годишна хитруша, която няма визия какво ще желае на идващия ден.

В контра на формалната му версия, театрали описват за многото му полови забежки с млади девойки, които обаче можели да му дадат единствено секс, за разлика от заможните тьотки, които ухажвал целеустремено.

Приятели на Иво обаче настояват, че отношението му към новата му вуйна не се дължало на меркантилност.

Явно набедения за бисексуален артист не може да не помни фиаското в връзките си с дъщерята на Христо Стоичков и го изтъквал като главен мотив да се насочи към по-сбръчкана плът.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР