Избягахме и не можах да си взема нищо – дрехи

...
Избягахме и не можах да си взема нищо – дрехи
Коментари Харесай

Изгониха От Махалата Жената На Северин!

Избягахме и не можах да си взема нищо – облекла нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в личната ми къща да се прибера. Аз каква виновност имам, да не съм го направила аз туй нещо “, оплаква се от държанието на съкварталците си Емел. От къщата, където е в този момент, се опасява да излиза, с цел да не си навлече яд и тук, а другояче не желала да живее на село.

Казва, че Северин й се обадил от Германия, когато дошъл там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне незабавно, само че персоналната й карта не била подготвена и това я попречило. От две години живеели дружно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него.

Гледала по новините, че го връщат в България в сряда вечерта и желала да го види, само че се опасява да не я линчуват. Разказва, че се разбирали и парите им стигали. Северин изкарвал по някой лев, като разтоварвал артикули. „ Не знам какво тъкмо – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони. На частно го викаха, отиваше за час – два и се връщаше с пари “, изяснява дамата.

За рода на Северин знае, че родният му татко е починал в пандиза, където лежал за обири, само че не може да каже дали е от болест или се е самоубил. Чичото на Северин и брат на татко му сега бил в пандиза, лежал там от „ доста време “, имал още една година и щял да излезе на независимост. Чичото бил наказан за обири на злато и пари.

Емел споделя и за деня, в който Северин се върнал в дома на вуйна си с окървавени облекла.

„ Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, но аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви движимости. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Аз му споделих: „ Какво стана? “, той стартира да вика „ Не знам, не знам, не знам “. Не викаше на мене, по този начин си викаше. Каза, че блъснал едно момче и туй, взе да вика „ Айде да излизаме “, пък аз „ Къде, бе, да излизаме “. Не имам вяра Селяйдин да е направил туй нещо, не желая да лежи в пандиза “, споделя Емел. Ако обаче получел присъда, щяла да му върви на рандеву.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР